Τεχνικές Προδιαγραφές - Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση HotPower

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1955!
Τεμαχια =
Συνολο =
Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Τεχνικές ΠροδιαγραφέςΤεχνικές Προδιαγραφές


Θερμοκρασία χωρίς όρια!

 • Τα κεραμικά υπέρυθρα σώματα της σειράς  IRIDA και ESTIA με τους Γνήσιους Γερμανικούς ELSTEIN κεραμικούς εκπομπούς βγαίνουν σε 2 τύπους . Τον τύπο S που λειτουργεί με τον παραδοσιακό εξωτερικό θερμοστάτη χώρου, και τον τύπο Τ που λειτουργεί με τραβηχτό διακόπτη on-off και ο έλεγχος της θερμοκρασίας του σώματος γίνεται με ενσωματωμένο διακόπτη 6 θέσεων (0 - 6)   ο οποίος ρυθμίζεται με ένα διάφανο κρεμαστό ραβδάκι και επιτρέπει την κατά προσέγγιση ρύθμιση της θερμοκρασίας του χώρου. Ο τύπος Τ εκτός από την μόνιμη εγκατάσταση του στον τοίχο δεν χρειάζεται εξωτερική η εσωτερική ηλεκτρική καλωδίωση, κάνοντας έτσι  εύκολη τη μεταφορά της συσκευής στο μέλλον.


 • Είναι το πιο δυνατό υπέρυθρο θερμαντικό σώμα. Με σύγχρονο design που κατασκευάζεται από 100% χυτό αναδυόμενο προφίλ αλουμινίου, χωρίς άλλα πρόσθετα υλικά, έτσι ώστε να προσφέρει την μέγιστη θερμική φόρτιση της υπέρυθρης ακτινοβολίας, που παράγουν οι κεραμικοί της Elstein διατηρώντας αναλλοίωτο το χρώμα του και την δομή του στο χρόνο.
                                                                     

 • Με χαμηλό κόστος απόκτησης και άμεση απόσβεση της επένδυσης σας, χωρίς έξοδα συντήρησης!
                                                                                                            

 • Σε διαστάσεις 250x100mm & 500x100mm έχει την δυνατότητα να θερμάνει χώρους έως 35m² μόνο  με 2000W ονομαστική ισχύ.


 • Μπορεί να οπλιστεί από δυο διαφορετικούς δυνατούς τύπους κεραμικών εκπομπών, τους μακροβιότερους FSR (250x60mm των 750°C στα 800W, 1300W και 2000W 230V) ή  από τους υψηλής ενεργειακής απόδοσης HTS/1 (250Χ60mm που προσφέρουν 20% περισσότερη θερμική ενέργεια η οποία φτάνει τους 900°C στα 1200W, 1600W και 2000W 230V, με χρόνο χρήσης τις 20.000 ώρες).


 • Ο συνδυασμός της γρήγορης (7min) και υψηλής θερμοκρασίας (900°C)  με χαμηλή ισχύ (watt), που παράγουν οι κεραμικοί της Elstein, επιτρέπουν στις συσκευές μας να ανακτούν γρήγορα την θερμοκρασία ενός χώρου, ακόμα και στις πιο ακραίες συνθήκες ψύχους και υγρασίας, χωρίς να είναι απαραίτητη η 24ωρη λειτουργία τους, προσφέροντας έτσι τη μέγιστη οικονομία στην κατανάλωση της ηλεκτρικής ενέργειας.


 • Η σειρές ΕLSTEIN EBF 25 & EBF 50,  IRIDA & ESTIA έγιναν με γνώμονα την εύκολη χρήσηαπό όλους μας, την ασφάλειά μας και την οικονομία ρεύματος που αναζητούμε.


 • Με τα παραπάνω κριτήρια, κατασκευάστηκαν διάφορα μοντέλα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουν στις συσκευές  μας να αναπτύξουν εσωτερικά θερμοκρασίες πάνω από 200°C. Μια σειρά ασφαλιστικών είναι δρομολογημένα να διακόψουν την λειτουργία τους ώστε να μην υπάρχει άσκοπη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος και να αποτρέψουν ατυχήματα κατά την χρήση τους, χαρακτηρίζοντας αυτές ως ενεργειακής απόδοσης Α.


 • Όλα τα ELSTEIN EBF, IRIDA, ESTIA  για την ασφάλειά μας, φέρουν εσωτερικά έναν σταθερής ρύθμισης θερμοστάτη λειτουργίας στους 180°C και έναν δεύτερο θερμοστάτη ασφαλείας των 200°C χωρίς επαναφορά. Ο έλεγχος λειτουργίας on-off όπως και της θερμοκρασίας στον χώρο σας γίνεται από έναν τρίτο εξωτερικό αναλογικό θερμοστάτη χώρου 10-30°C, που συνοδεύει την συσκευή και επιτρέπει σε μια ή περισσότερες από αυτές να διατηρήσουν σταθερή την εσωτερική θερμοκρασία ενός δωματίου ή ολόκληρου του σπιτιού σύμφωνα με της ανάγκες σας.


 • Στο εμπρός μέρος εξωτερικά ένα κατάλληλα διαμορφωμένο διακριτικό πλέγμα προστατεύει αυτήν και τον χρήστη από αντικείμενα που ενδεχομένως να περάσουν μπροστά από τον θερμαντήρα κατά την διάρκεια της λειτουργίας του.


 • Μια αόρατη μετά την τοποθέτηση, ισχυρή αλουμινένια βάση, πάχους 4mm, οριζόντιας στερέωσης που τα συνοδεύει, διαθέτει έως και τρία διαφορετικά σημεία για μόνιμη στήριξη στον τοίχο, προσφέροντας πάντα την δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης που θα έχει η συσκευή στον χώρο από 0 έως 45°.


 • Παρέχει ασφάλεια στο χρήστη και στο περιβάλλον του, σύμφωνα με τις προδιαγραφές CE (ΕΝ 55014-1:2006+ Α1:2009+Α2:2011 & ΕΝ62233:2008).


 • Τα Κεραμικά σώματα είναι πιστοποιημένα. Τα Irida και τα EStia το σασί τους είναι Ελληνικά και τα Elstein EBF Γερμανικά.

  Προέλευση όλων των Κεραμικών πλακών, όλων των σειρών που παράγουν την θερμότητα, είναι Γερμανία!

  Εγγύηση 3 χρόνων για τα Κεραμικά Στοιχεία, εφόρου ζωής για τη μεταλλική σκάφη και όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα.


  
©2011 ως Σήμερα Hot Power. Με την επιφύλαξη κάθε νoμίμου δικαιώματος. Θέρμανση, Ζέστη, Κεραμική Τεχνολογία, Υπέρυθρη Θέρμανση Με Κεραμική Τεχνολογία,Υπέρυθρη θέρμανση, Πάνελ Υπέρυθρης, Κεραμικά Πάνελ, Θέρμανση με Υπέρυθρες, Υπέρυθρα Πάνελ, Θέρμανση με Υπέρυθρη Ακτινοβολία, Θερμαντικά Πάνελ, Θερμάστρες, Σώματα Υπερύθρων, Οικονομική Θέρμανση, Φτηνή Θέρμανση, Θέρμανση με Ρεύμα, Ceramic, Panel, Infrared, Επαγγελματική Θέρμανση Εξωτερικού Εσωτερικού Χώρου,
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού