Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση - Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση HotPower

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΥΘΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1955!
Τεμαχια =
Συνολο =
Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση

Υπέρυθρη Θέρμανση Με Κεραμική Τεχνολογία

Για το σπίτι, το παιδί, τον φοιτητή, το γραφείο, την επιχείρηση!

Η Ενέργεια Της Φύσης Στο Χώρο σας!Διαφορές Εκτυπώσιμα Πάνελ Υπέρυθρης με τα Κεραμικά Σώματα Υπέρυθρης


-
Η Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση σε σχέση με τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης έχουν το κοινό χαρακτηριστικό ότι εκπέμπουν και τα δύο υπέρυθρη μακρού μήκους κύματος.

Από κει και πέρα καμία σχέση!

-Τα πάνελ
υπέρυθρης θέρμανσης στην επιφάνειά τους είναι χαμηλής θερμοκρασίας (90 βαθμούς) και Η Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση στην επιφάνειά τους (όχι στον χώρο) υψηλής (750 & 900 βαθμούς).


-Τα πάνελ
υπέρυθρης θέρμανσης αποδίδουν αργά στο χώρο και απαιτούν πολύ καλές μονώσεις, Τα Σώματα Κεραμικής Υπέρυθρης Θέρμανσης  αποδίδουν γρήγορα και είναι φτιαγμένα για τις ελληνικές κατοικίες.


-Τα πάνελ
υπέρυθρης θέρμανσης με θερμοστάτη, σε μια μέρα, 24ώρες  λειτουργίας, θα δουλέψουν 12-14 ώρες, Τα Σώματα Κεραμικής Υπέρυθρης Θέρμανσης με δώρο τον θερμοστάτη, σε μια μέρα, 24ώρες λειτουργίας, θα δουλέψουν 6-9 ώρες ανάλογα με την μόνωση!


-Τα πάνελ
υπέρυθρης θέρμανσης είναι μεγάλα σε όγκο που το μέγεθός τους καλύπτει συχνά την έκταση ενός ολόκληρου τοίχου, ενώ Η Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση είναι το μικρότερο σύστημα θέρμανσης στον κόσμο.


-Tα πάνελ
υπέρυθρης θέρμανσης εάν χαλάσουν δεν διορθώνονται, έτσι αν χαλάσουν και δεν είναι μέσα στην εγγύηση τότε τα χρήματα που δώσαμε για την αγορά τους θα πρέπει να τα ξαναδώσουμε! Η Κεραμική Υπέρυθρη Θέρμανση  εάν χαλάσει κάποτε στο μέλλον, διορθώνονται και ως εκ τούτου είναι για μία ζωή (ή και παραπάνω!).


-Η κεραμική τεχνολογία βασίζει τη λειτουργία της σε μία ειδική αντίσταση που θερμαίνει μία κεραμική επιφάνεια, χωρίς να δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, εν αντιθέσει με πολλές τεχνολογίες υπέρυθρων πάνελ που χρησιμοποιούν χάλκινα δίκτυα αντιστάσεων, που δημιουργούν ανθυγιεινά ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

-Επί πλέον, η κεραμική τεχνολογία παράγει γνήσια υπέρυθρη ακτινοβολία μακρού μήκους κύματος, κατάλληλη για να ζεσταίνει και να ωφελεί τον άνθρωπο σε καθημερινή χρήση, έχοντας εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία και την ευεξία του ανθρώπινου σώματος.

-Η τιμή των πάνελ
υπέρυθρης θέρμανσης είναι έως και δύο φορές ακριβότερα!


Ενδεικτικές Εγκαταστάσεις Κεραμικής Υπέρυθρης Θέρμανσης Elstein

Η Υπέρυθρη Θέρμανση με Κεραμική Τεχνολογία Elstein Εγκαταστάθηκε σε Ολυμπιακά έργα, Αττικό Μετρό, Προαστιακός Σιδηρόδρομος, ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ, Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής Δημόκριτος, Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών, Micel Coffee, Αpolis Αστρίων ΕΠΕ Πετρούπολη, Olympion Coffee Θεσσαλονίκη και όλοι όσοι καθημερινά μας εμπιστεύονται για τις μικρές ή μεγάλες τους απαιτήσεις.


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ
IRIDA Οικονομική Σειρά
ΚΛΙΚ Στην Εικόνα Για Περισσότερα... =>
ESTIA Δυνατή Οικονομική Σειρά
ΚΛΙΚ Στην Εικόνα Για Περισσότερα... =>
ELSTEIN EBF25-50 Σειρά
ΚΛΙΚ Στην Εικόνα Για Περισσότερα... =>


3 Χρόνια Εγγύηση Στις Κεραμικές Εστίες και Εφόρου Ζωής Στο Σασί Σε Όλες Τις Σειρές!!!
Όλες Οι Σειρές Έχουν Γερμανικά Κεραμικά Στοιχεία Της Elstein 750 Και 900 Βαθμούς!
Τα Κεραμικά σώματα είναι πιστοποιημένα.
Τα Irida και τα Estia το σασί τους είναι Ελληνικά και τα Elstein EBF Γερμανικά.
Προέλευση όλων των Κεραμικών πλακών, όλων των σειρών που παράγουν την θερμότητα, είναι Γερμανία!


 
©2011 ως Σήμερα Hot Power. Με την επιφύλαξη κάθε νoμίμου δικαιώματος. Θέρμανση, Ζέστη, Κεραμική Τεχνολογία, Υπέρυθρη Θέρμανση Με Κεραμική Τεχνολογία,Υπέρυθρη θέρμανση, Πάνελ Υπέρυθρης, Κεραμικά Πάνελ, Θέρμανση με Υπέρυθρες, Υπέρυθρα Πάνελ, Θέρμανση με Υπέρυθρη Ακτινοβολία, Θερμαντικά Πάνελ, Θερμάστρες, Σώματα Υπερύθρων, Οικονομική Θέρμανση, Φτηνή Θέρμανση, Θέρμανση με Ρεύμα, Ceramic, Panel, Infrared, Επαγγελματική Θέρμανση Εξωτερικού Εσωτερικού Χώρου,
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού